Jó szolgálatot tesz utazás előtt a bőrönd webshop

Pedagógusként dolgozom, aminek vannak azért hátrányai, de egy hatalmas előnye is: A szünetek! A legnagyobb kedvencem a nyári szünet, hiszen olyankor nagyon sok időt tölthetek otthon, a gyerekeimmel, de a rövidebb szünetek is igazán kellemesek tudnak lenni. A téli szünetet már kifejezetten várom, több okból is.

Egyrészt azért, mert végre karácsony lesz, ami a legkedvencebb ünnepem, ráadásul idén mindezt nem itthon fogjuk tölteni, hanem a családommal leutazunk vidékre a szüleimhez, hogy ott karácsonyozzunk együtt. Nemcsak én, hanem a férjem és a gyerekek is várják már, szóval remélem tényleg minden jól alakul majd.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy már mindent beszereztem, hiszen ajándékot például még senkinek sem sikerült venni, egy dolog azonban már megvan: az új bőröndök. Úgy döntöttem, hogy nemcsak anyukámékat, hanem magát az ünnepet is megtisztelem azzal, hogy gyönyörű szép, vadonatúj bőröndökkel érkezünk hozzájuk. Nem mondom, hogy teljes mértékben létszükséglet volt ezeket megvenni, de megbánni semmiképpen sem bántam meg.

Az egyik oka a bőrönd vásárlásnak az volt, hogy az egyik kolléganőm mutatott nekem egy oldalt az interneten, egy bőrönd webshopot, ahol nagyon nagy választékban árulnak különböző méretű, alakú, anyagú és színű bőröndöket. Ő azért téved oda, mert a férjével, ha jól emlékszem, januárban fognak elutazni és szükségük volt új bőröndökre. Amikor mindezt elmesélte, akkor rájöttem, hogy a mi otthoni bőröndjeink és sporttáskáink sincsenek túl jó állapotban, ezért átnéztem a honlapot és egyből rám jött a vásárlási láz.

Olyan nagy volt a választék a bőrönd webshopban, hogy kedvemre válogathattam. Ami a legjobban tetszett az az volt, hogy van a honlapon külön olyan szekció, hogy gyermek bőrönd. Az ott levő választék lányos volt, de mivel nekem két lányom van, pont jól jött ki a dolog. Mindkettőjüknek különbözőt vettem, szerencsére mikor megékeztek a bőröndök le tudták boxolni maguk között a lányok, hogy ki melyiket szeretné birtokolni.

bőrönd webshopA férjemnek és magamnak is választottam egy-egy praktikus és dizájnos bőröndöt, összességében kifejezetten sikeres volt a vásárlás. A webshoppal is teljes mértékben meg voltam elégedve, korrektek voltak és gyorsak, minden rendben volt. Úgy érzem, hogy ezek a bőröndök hosszú távon ki fogják szolgálni a családot, részben azért, mert jó minőségűek, részben pedig azért, mert éves szinten elég keveset utazunk, szóval nem fogjuk egyhamar elnyűni őket.

Egy dolog miatt aggódtam csak, mikor élőben is megláttam az új bőröndjeinket, mégpedig amiatt, hogy bele fognak-e ezek férni a kocsink csomagtartójába, vagy sem. Mert hát ugye négy új bőrönd miatt mégsem vesz az ember új autót. Biztos ami biztos, lementem a garázsba és belepróbáltam a bőröndöket a csomagtartóba és szerencsére belefér mind a négy, még marad is mellettük egy kis hely, hogy egyéb dolgokat bele lehessen suvasztani.

Várom már a téli szünetet, a karácsonyt és a szüleimhez való utazást is. Na meg azt is, hogy felavassuk az új bőröndöket. Azt hiszem ez lesz az első olyan utazásunk, hogy a lányok maguknak fognak bepakolni a táskájukba. Kíváncsi leszek, hogy fog menni nekik.