A fog implantátum árakról nem tanítanak a suliban

Emlékszem, kisiskolás koromba sokat jártunk a sulival fogászatra, és az orvos tartott is bemutatást a helyes fogmosásról. Mi viszont ahelyett hogy figyelnénk, egymással szórakoztunk. Oké, persze, fogat kell mosni, de amikor csak lehetett a testvéreimmel elsinkofáltuk. Szegény anyánk! Volt egy időszak amikor mindent elhitt nekünk. Azt mondta, a jó kapcsolat alapja a bizalom, így ő megbízik bennünk. Persze ezek után rosszul éreztük magunkat minden csíny közbe, viszont a kíváncsiság hajtott. Így aztán volt, hogy lebuktunk. Ezután következett a kemény időszak, amikor anyánk semmit nem hitt el nekünk, és állandóan ellenőrizgetett. Nagyon rossz volt. Ez csak arról szól most, hogy akármilyen szülőtípus is az ember, azért elmondhatatlanul sok múlik a gyereken, az ő személyisége, és ahogy viszonyul a dolgokhoz.

implantatum árak

Egyszóval kiskoromba nem voltam nagy fogmosás párti, ahogy amúgy szerintem egyik gyerek se szeret fogat mosni. Viszont ha akkor megmutatják a fog implantátum árakat, hát akkor azt hiszem jobban hallgattam volna anyámra. Persze már amennyire kicsiként fel lehet fogni a pénz fogalmát.

Ez most éppen aktuális nekem, hiszen az egyik fogamat ki kellett húzni, így most implantátumra szorulok. Nos, az implantátumnak van egy ára, de én azt mondom, hogy ha már az ember költ, akkor költsön jóra, minőségi munkára. Az egyik ismerősöm ajánlott egy nagyon jó doktornőt, neki is ő csinálta meg a kezelést, és nagyon kedvező implantátum árakat kínál mostanság. A munkája pedig kiváló.

Budapesten sok fogászat van, viszont éppen ezért sok a hanyag munka is, aminek a korrigálása még többe kerül. Ezt anyukám történetéből tudom, akinek egyszer elrontották a fogát, és senki sem vállalta a korrigálást, csak ez a doktornő. Szegény anyukám addig alig tudott enni, de a doktornő hamar és fájdalom mentesen helyrerakta és azóta anyukám már teljes értékű életet élhet.

Én is a doktornőhöz fordultam az implantátum miatt, aki készségesen segített és alig érezhető fájdalommal megcsinálta a beavatkozást. A munkájáért nem kért pluszba pénzt, csak a megbeszélt keretbe maradtunk.

Az implantátum jól sikerült, alig észrevehető, azóta sokan megdícsérték a mosolyom, és ennek köszönhetően a magabiztosságom. Végre merek boldogan mosolyogni és örülök, hogy most már nem kell a fogaimmal bajlódnom. Csak a fogmosás! De az bizony nagyon fontos!

Bátran merem ajánlani másoknak is, és azt tanácsolnám a legtöbb embernek, hogy a szemét és a fogát ne bízza akárkire! Győződjön meg ismerősök által, vagy ha nincs ismerős, akkor menjen el egy állapotfelmérésre és konzultációra. Ez ugyanis a legtöbb helyen és az én doktornőmnél is ingyenes. És utána még visszakozhat! Habár ha szorít a szükség, akkor nem érdemes sokat várni egy esetleges fogpótlással.